Impressum

DISCLAIMER

 

Svaki sadržaj portala Ko-zna-koga.com lišen je subjektivnih zapažanja. Sadržaje nastojimo iznositi objektivno i, prema našim saznanjima, istinito. U skladu s time, nećemo se osjećati odgovornim za eventualne štete nastale korištenjem, ili krivom interpretacijom, našeg sadržaja.

Prema našim su informacijama svi objavljeni sadržaji točni, no na vama je da ih (ukoliko je moguće) provjerite i uvjerite se u njihovu točnost.

U slučaju eventualne pojave grešaka, molimo da nam iznesete primjedbu, kako bismo ih promptno mogli ispraviti.

Korisnički stavovi iznešeni na forumima Portala te stavovi pojedinih autora kolumni nisu nužno sukladni službenim stavovima Portala Ko-zna-koga.com i ne podliježu našoj odgovornosti.

Portal Ko-zna-koga.com ne pripada te nije ovisan niti o jednoj političkoj stranci. Sukladno tome ne služi za isključivu promidžbu samo jedne političke stranke.

 

 COPYRIGHT

 

Obavijest o našim autorskim pravima

 

Sukladno sa Zakonom o autorskim pravima, iznosimo sljedeće:

Svi pisani materijali, objavljeni na ovim stranicama, vlasništvo su njihovih autora ili portala Ko-zna-koga.com Ukoliko je slučaj drugačiji, to će biti propisno navedeno.

Svi sadržaji objavljeni na portalu Ko-zna-koga.com, uključujući tekstualne, grafičke, programske i ostale materijale, zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima.

Nije dozvoljeno preuzimati ili kopirati sadržaj portala Ko-zna-koga.com bez prethodnog ishođenja dozvole. Dozvolu za preuzimanje, kopiranje i daljnje distribuiranje naših materijala možete zatražiti kontaktom.

Kod svakog ćemo prekršenog autorskog prava, i bez prethodnog upozorenja, poduzeti potrebne mjere protiv vas. Svako će kršenje autorskih prava biti protumačeno kao zlobna namjera protiv portala Ko-zna-koga.com te će krivci biti krivično prijavljeni.

Detalje o zaštiti autorstva možete pročitati u Zakonu o autorskim pravima Republike Hrvatske i Republike Njemačke.

Sud u slučaju rasprave je u Njemačkom gradu Bingen am Rhein.

 

 PRAVILA PRIVATNOSTI

 

Osobni podaci:

 

Portal Ko-zna-koga.com jamči sigurnost i privatnost osobnih podataka svojih korisnika, primljenih u interakciji bilo kakve vrste.

Obvezujemo se da podaci zaprimljeni u interaktivnim sadržajima neće biti zloupotrebljavani ili proslijeđivani trećim osobama.

Cookies: Stranjani.de jamči da Cookiesi koje koristimo neće i ne mogu biti upotrebljavani za bilo kakve radnje koje bi mogle ugroziti sigurnost privatnih podataka naših korisnika.

 

Portal:Ko-zna-koga.com

 

Glavni i odgovorni:

Marinko Majdandžić

Hitchinstrasse.13

55411 Bingen am Rhein.